Het is steeds belangrijker om te zorgen voor een veilige website. Op 25 mei 2018 zal de AVG in werking treden. Wanneer je een webshop hebt of online producten verkoopt dan is het noodzakelijk om een veilige verbinding te hebben voor jouw website. Het gaat hier om een SSL verbinding en je ziet het online met de HttpS:// in de browserbalk.

Waarom voor een veilige SSL verbinding kiezen?

snellere websiteIn de eerste plaats wordt het de nieuwe standaard. Het is daarnaast ook zo, dat Google in oktober het zal gaan eisen van alle websites. Je zal mogelijk snel wegzakken met je site in de zoekmachines. Het is niet prettig! Het kan betekenen dat je alleen door deze simpele wijziging vele bezoekers kunt verliezen. Het is natuurlijk goed om dit te voorkomen.

Google, de AVR en jouw site!

Het is goed om te zorgen voro een optimale werking van je site. Het is belangrijk om daarom te kiezen voor een SSL certificaat en een snelle verbinding op je site. Wij kunnen dit voor je verzorgen als je wilt. Er is nog meer!

Kies voor een snellere site

Naast een veilige verbinding is het ook belangrijk om ervoor te zorgen, dat je een snelle site hebt. Een snelle site kun je krijgen door de website zelf technisch te optimaliseren. We hebben al vele sites sneller gemaakt. We weten, dat we ook jouw site sneller kunnen maken. Wanneer we dit vooraf verwachten niet te kunnen doen zullen we dit aangeven en je een speciale aanbieding geven!

Waarom een snellere site?

Ook hier spelen de zoekmachineresultaten mee. Google beloont snellere sites meer dan minder snelle sites. Ze hebben hier zelfs tools voor ontwikkeld om je te helpen en om alles te verbeteren.

No Cure No Pay & Gratis SSL certificaat! snelle site, ssl https

Een SSL certificaat installeren doen we voor 99 euro ex btw.

De jaarlijkse investering voor het SSL certificaat zelf is 99 euro ex btw.

Voor het sneller maken van een website rekenen we 199 euro ex btw. per site.

 

We hebben deze maand een speciale actie en aanbieding!

 

Je krijgt van ons het complete pakket ter waarde van 397 euro ex btw voor slechts 99 euro ex btw. met de volgende garantie:

Kunnen wij je site niet sneller maken dan krijg je jouw geld terug en een jaar lang een SSL certificaat gratis!

 

Vul je gegevens in en we kijken naar de mogelijkheden voor jouw site! Wanneer we jouw site sneller kunnen maken dan krijg je van ons hierover het bericht en de niet goed geld terug garantie. We doen een nul-meting met betrekking tot de snelheid en delen deze met je.

Gratis SnelheidsCheck van jouw site + veiligheidsanalyse

Laat ons vrijblijvend een check uitvoeren:

Bonus bij iedere aanvraag: De gratis AVG generator link, waarmee je zelf in een handomdraai een AVG verklaring kunt opmaken.